Vandrarhem med utomhusservering

Om du ska bo på ett vandrarhem på sommaren eller vädret tillåter dig att äta en bit mat ute i friska luften, är det alltid en fördel om vandrarhemmet är välplanerat och har en genomtänkt utomhusservering. Många vandrarhem har inte en restaurang, utan många rum kommer istället med kök där du själv får laga till den mat du vill äta. Men varför bör du då välja ett vandrarhem med utomhusservering?

Mer varierad matlagning

Om vandrarhemmet som du bokar in dig på har ett utekök eller grillplats, kommer du och ditt resesällskap att ha betydligt mer spelrum och möjlighet att variera kosten ni äter. Det är heller inte mycket som slår känslan av att sitta och grilla korv eller steka till lite kyckling på stekhällen. Ni kan njuta av det fina vädret och behöver inte trängas inomhus när det är dags att servera maten. Om du reser med barn, kommer det också att vara betydligt enklare för dig att involvera dem i matlagningen om intresse för detta finns. 

Vilken typ av mat kan man laga utomhus?

Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser här och vilken typ av köksutrustning som vandrarhemmet erbjuder. Men du kan också ta med din egna stekhäll eller gasolkök att laga mat på utanför vandrarhemmet eller på tillhörande terrass. 

Grillad mat går alltid hem och kan också enkelt anpassas efter vilka smaker ni tycker om. Dessutom kan du koka till potatis eller ris att servera detta med. Mängder av goda och krämiga såser kan också köpas på flaska, som du kan toppa detta med. Smaklig måltid!