Packa rätt när du reser med barn

Att resa med barn är inte alltid det enklaste och framförallt småbarn, där det är mycket som ska tas med och som du måste tänka på. Ett vanligt dilemma rör framförallt packningen och vad som ska tas med och underlättar övernattningen på vandrarhem, hotell eller hos vännerna. Vi ger dig tipsen för hur du packar rätt när du reser med barn!

Gör en inköpslista

Beroende på hur länge ni är borta och hur stort barn som du reser barn, kommer den absolut bästa packlistan se väldigt olika ut. Så börja med att skriva ner vad du måste ha med dig och använder dagligen. Glöm inte att inkludera blöjor, hygienprodukter och annat som används frekvent. 

Sedan kan du se över hur mycket du har hemma och efter detta kan du börja skriva en inköpslista för babyland.se i god tid, så att du slipper stressa med detta i sista minuten. Är det några större inköp som behöver göras och som som ska tas med. Kanske resevagn eller en hopfällbar spjälsäng?

Vad ska ni göra under semestern?

När du åker med barn kommer också mängden kläder som går åt vara större. Det kommer spillas och olyckor händer när man reser med barn som gärna vill ta tag i saker och såklart kunna leka i både sand och gyttja. Så fundera på hur många ombyten kläder som behöver tas med och framförallt vad ni ska göra under semestern. Detta kommer ge dig en bättre överblick så att du kan packa med rätt antal kläder och tillbehör som kommer att behövas.