När din konferens ska erbjuda övernattning

Du som ordnar en konferens som ska pågå två eller flera dagar vill kunna erbjuda dina deltagare goda möjligheter att bekvämt sova över. De ska kunna få en god frukost och äta sina måltider tillsammans, utan att en massa tid går åt till att ta sig fram och tillbaka från restauranger. Du uppskattar också att deltagarna får en möjlighet att umgås med varandra, att knyta kontakter som kan underlätta för dem att följa upp samtal och idéer efter konferensens slut – och därför förstår du betydelsen av att de också under konferensens pauser befinner sig på samma ställe. Vandrarhemmet erbjuder dig allt detta.

Vandrarhemmet erbjuder utöver trevliga övernattningsrum och en bra matsal, också större och mindre rum som är välutrustade och fungerar såväl för plenarsamtal som grupparbeten. Här finns all teknisk utrustning du kan behöva – och skulle något saknas hjälper vår personal gärna till att ordna fram det. Vi har möjlighet att hjälpa dig att ha talare med på internetlänk, om du så vill. Men framför allt är våra föreläsnings- och grupparbetsrum utrustade med bra bord och sköna stolar, som gör att dina deltagare kan ägna sig i lugn och ro åt det din konferens handlar om.

Ett vandrarhem är ofta lite mindre än ett hotell och erbjuder därför speciellt goda möjligheter till social samvaro före, under och efter konferensen. Medan dina deltagare på ett hotell eller en större konferensanläggning automatiskt kommer att röra sig bland många människor, som inte deltar i din konferens, har du på vandrarhemmet som regel möjlighet att hålla ihop gruppen – om du inte rentav har hela vandrarhemmet till ditt förfogande. Det ger dig som konferensanordnare helt andra möjligheter att ordna sociala aktiviteter i anslutning till konferensen.

OBS! Alla våra konferenslokaler, matsalen och de flesta av våra övernattningsrum är tillgängliga för rullstolsbundna deltagare. Vi uppskattar information om alla typer av speciella behov för att på bästa sätt kunna tillgodose dem.