Londons populäraste vandringshem

Det kan bli lätt dyrt med en weekend i London – när man väl kommer igång med shoppingen så rasslar tjugolapparna iväg och det kan vara särskilt problematiskt med tanke på att en tjugolapp i England är värd över elva tjugolappar i Sverige! Visst är det kul att shoppa loss i London och om man lyckas hitta billigt boende kan man använda sin budget åt att köpa snygga kläder istället för att spendera det på ett unket hotellrum. Därför rekommenderar vi att du kollar i dessa fräscha vandrarhem nästa London-visit. De är faktiskt i mycket bättre skick än hotellen och deras kök är utrustade med allt man behöver för att laga mat, inklusive brödrostar, riskokare och kastruller.

YHA har vandringshem över hela England med totalt sju ställen i London. Om ni planerar en shoppinghelg i centrala London rekommenderar vi främst YHA London Oxford Street och YHA London Central, som ligger mitt i Soho och Marylebone bredvid Regents Park. Deras vandringshem är så stilfulla att det inte skulle förvåna oss om de hade Marimekko koppar och skålar, samtidigt som de erbjuder väldigt låga priser. Välj om du vill ta del av deras frukostbuffé eller laga din egen frukost i det gemensamma köket, eller njut av en frukost på ett av Londons underbara caféer!

SoHostel är ännu ett mycket populärt vandringshem i Soho, centrala London. Det är området som sträcker sig från Piccadilly Circus upp till Oxford Circus. Även där erbjuder de frukostbuffé, säkerhet dygnet runt, daglig städning, fullt utrustat kök och sköna soffor där man kan njuta av varandras sällskap i en avslappnad atmosfär.