Konferensen – några timmar dyrbar arbetstid

Du som ska ordna en dagkonferens behöver kunna utnyttja de få timmar du har till ditt förfogande på bästa sätt. Det är dyrbar arbetstid för dina deltagare, och du behöver se till att de får det utbyte de förväntar sig.

Kommunikationer

Det behöver gå smidigt för dem att ta sig både till och från det ställe du valt att ha konferensen på. Om du har deltagare som kommer till Sverige enbart för att delta i din konferens, behöver du välja en plats som är lätt att nå – och vandrarhem finns att tillgå nära såväl flygplatser som tågstationer. Ett vandrarhem som ligger en bit ut i naturen kan ofta hjälpa till med transporter för att på så sätt bli tillgängligt. Bilparkering är oftast inte ett problem, och vandrarhemmet har förstås all information om olika typer av förbindelser.

Lokaliteter

Vandrarhemmet erbjuder dig som arrangör en möjlighet att använda såväl större rum för föreläsningar som mindre rum för grupparbeten, precis som andra konferensanläggningar eller hotell. Alla lokaler är utrustade med alla tekniska hjälpmedel du kan behöva, och saknar du ändå något, är vår personal beredd att hjälpa dig att lösa det problemet. Rummen är möblerade med bord och bekväma stolar för dina deltagare.

Och så var det pauserna…

Under en dagkonferens är det extra viktigt att inte en massa tid går åt till att transportera dina deltagare till och från restauranger. På vandrarhemmet finns därför en matsal där såväl en god lunch som förmiddags- och eftermiddagsfika serveras. Här finns också trevliga utrymmen att bara umgås i vid de pauser som finns i programmet. Och ligger vandrarhemmet en bit utanför en stad har ni förstås nära till en kortare promenad i samband med detta.

Tillgänglighet

Konferenslokaler och matsal är byggda för att vara tillgängliga för rullstolsbundna gäster. Vi tar tacksamt emot information som gör att vi kan möte eventuella speciella behov.