Konferens med en twist

Har du fått ansvaret att boka ett hotell eller en plats att vara på när jobbteamet ska på konferens? Då kommer du att få massa med bra tips här om du känner att du vill sätta en twist på konferensen. För vi tror att alla är lite trötta på de vanliga och traditionella konferenserna. Det är ju på en konferens man ska få idéer och komma på massa nytt – och det gör man som bäst i kreativa och häftiga miljöer. 

Det bästa du kan göra när du ska boka konferens är att höra med de som ska åka med vad de skulle vilja åka på. Kanske vill de åka till Kiruna och ha konferens i en lokal som är helt gjord av is? Eller så vill de ha en konferens i en lugn miljö där man kan sitta ute och njuta av blommor och ängar. Alla vill såklart inte samma – men försök att hitta det som passar bäst för alla. Om du inte kan hitta ett som passar för alla får ni helt enkelt rösta, eller så får de andra bara hänga med ändå. 

Förslag på typer av konferenser

Beroende på vad det är för grupp som ska på konferensen finns det vissa hotell som passar bättre eller sämre. Därför är det bra att ge förslag på olika typer av konferenser. Till exempel en konferens där ni kan köra laserdome eller lära er att laga en speciell maträtt. Eller varför inte en konferens där ni efter arbetsdagen kan slappna av i ett stort spa med massa olika pooler?