Kombinera nytta med nöje

Under en konferens är det bra att kombinera nytta med nöje för att få bästa möjliga resultat. Det bidrar inte bara till att skapa en rolig stämning, utan också till att deltagarna får ut så mycket som möjligt av sin upplevelse. Genom att kombinera nöje med nytta under en konferens kan deltagarna hålla sig fokuserade på sina mål samtidigt som de njuter av lite underhållning eller avkoppling.

Det är viktigt att hitta rätt balans mellan aktiviteter och lärande för att maximera båda resultaten. Ett bra sätt att uppnå detta är att växla aktivt lärande med mer avslappnade aktiviteter som nätverkande, teambuilding-övningar eller till och med en promenad runt platsen under pauserna. Den här typen av kombination gör att alla deltagare är engagerade samtidigt som de har tid att koppla av och roa sig.

Tips på saker ni kan göra under konferensen

  • Organisera en teambuildingaktivitet för att hjälpa deltagarna att lära känna varandra bättre.
  • Ge lite underhållning under pauserna – till exempel levande musik eller ett interaktivt spel.
  • Utnyttja workshops och seminarier som är både informativa och roliga.
  • Inkludera aktiviteter som yoga eller mindfulnessövningar i dagordningen.
  • Boka konferensen på ett spahotell så att ni efter konferensen kan njuta av en kväll med spabad och behandlingar. 

 

Om ni ska ha konferensen i Stockholm kan ni söka efter bra konferenshotell med spa i Stockholm genom att googla på “konferens och spabehandlingar Stockholm“. Genom att blanda nöje och nytta under en konferens kan deltagarna roa sig samtidigt som de får ut det mesta av upplevelsen.