Höstens populära restauranger i Stockholm

På grund av läget just nu är det bäst att man beställer hem mat om man vill ta en paus från matlagningen där hemma och det råder verkligen ingen brist på underbara restauranger som levererar mat runt om i storstaden. Snabbt och smidigt kan man till och med beställa hem mat med en app som foodora, där man ser priser, menyer och genomsnittligt betyg från andra besökare. Denna sajt sträcker sig över många svenska städer, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Karlstad, Linköping, Norrköping och Gävle. 

Om man bor i Stockholm finns det mycket att välja på så klart. Välj och vraka mellan olika mattyper som medelhavsmat, hamburgare, steakhouse, vegetarisk mat, soppor, pizzerior, indisk mat, japansk mat, amerikansk mat, och så vidare. Det finns också ett bra utbud från mellanöstern, Italien och Mexiko. Ställ bara in vart du bor någonstans på kartan eller fyll i din adress för att få en lista över tillgängliga restauranger.

En väldigt populär restaurang i Stockholm är Saya Sushi på Olofsgatan, som är kända för sin utsökta sushi. Deras meny består av allt från sushi och makirullar till sashimi, maki utan ris och varmrätter. När man har klickat på det man vill ha och ställt in rätt antal rätter och drycker så betalar man för sin varukorg och sedan kommer maten hem inom en timme. Superenkelt och mycket större chans att man får precis det man beställer nu när man beställer online istället för via telefon. Även om det är lite utmanande tider just nu kan vi verkligen vara tacksamma för internet!