Den ultimata vintersemestern: skidåkning och spa

Stressad och trött och i behov av semester? Härligt att åka skidor – men egentligen väldigt trött och vill bara lyxa och bli ompysslad? Välj båda! bästa spa hotellet i åre

Sveriges fjällvärld är en tillgång för alla och bästa tänkbara miljö för semester. Och fjällen har en speciell plats i mångas hjärtan efter att de tillbringat en tid där. Om du älskar att åka utför eller föredrar att gå på tur uppe på fjället – eller vill åka skoter ut till nån liten fjällsjö och pimpla – så har du oändligt med möjligheter att få göra just det.

  • Både kropp och själ mår bra av fjällets lugna och vackra vita vidder. Går du på tur, blir du härligt trött i hela kroppen. Att sen pausa i en solig sluttning med kaffe och smörgås är pricken över i:et.
  • Eller släng dig ut i någon av alla de backar som väntar. Tuffa utmaningar om du så vill, eller sköna lätta backar där du dansar ner – för att ta liften upp igen.

Uppe på fjället, med oändlighet omkring dig, lämnar du stressen bakom dig.

Men en stressad och trött kropp behöver inte bara röra på sig. Den mår också gott av att få slappna av på andra sätt – och spa-miljön med varmvattenbassänger, ång- och torrbastu, olika typer av massage och kroppsbehandlingar, det sköna ljudet av porlande vatten… allt samverkar på bästa sätt till att få dig att må bra. Att varva skidåkning med spabesök är en ny trend som ett ständigt växande antal människor upplever som det ultimata sättet att återhämta sig på. Aktivitet och vila, kyla och värme, det vita och det lummigt gröna, fullt ös och tystnad, kroppslig ansträngning och massage, enkel matsäck på fjället och en god middag på kvällen. After ski, om du vill – eller kanske blir spastunden ditt after ski.

Ta hand om hela dig under din nästa fjällsemester!