Cykelsemester i Sverige

Sverige är med sitt varierande landskap perfekt för alla som älskar utomhusaktiviteter och frisk luft. Förutom vackra vandringsleder och en fin naturupplevelse, så är det väldigt många som kommer till Sverige för att cykla. Det finns många fina platser att välja mellan och vi listar några av våra favoriter som du kan kombinera när du ska boka spa

Öland  – Vacker svensk ö

Öland är ett väldigt uppskattat resmål, framförallt under sommarmånaderna. Särskilt populärt är Ölands olika campingar och om du redan har planerat att spendera en tid på denna vackra svenska ö, så kommer det vara perfekt att ta med cykeln och upptäcka mer av Öland. Kanske cykla till lite olika badplatser och se mer av öns varierande terräng?

 

Norrland – Upptäck mer av Sverige

Norra delen av Sverige bjuder också på väldigt vackra vyer och en varierande terräng. Så perfekt både för dig som vill cykla på en led nära vatten eller dig som vill se mer av skogen. Med flera vackra städer som Luleå och Umeå har du mycket att upptäcka och kan även svalka dig själv under sommaren med en god bit mat och dryck. Bättre än så kan det knappas bli efter en lång cykeltur.

 

 

 

Gotland – Bra för nybörjare

Om du inte har cyklat särskilt långt tidigare så är Gotland en bra plats att börja på. Gotland är nämligen väldigt platt i jämförelse med många andra platser i landet. Så om du vill börja utvidga dina kunskaper så boka en cykelsemester på Gotland!