Äntligen semester! Bo på vandrarhem med familjen

Semestertider – och äntligen tid för familjen! Att få byta miljö emellanåt är något de flesta, både barn och vuxna, mår bra av och vill kunna göra.

Har du och din familj provat att bo på vandrarhem ett tag? Ett lite enklare hotell, med både familjerum och enkel- eller dubbelrum, bekvämt, mitt i sta’n eller ute i naturen, och med möjlighet att laga lite egen mat för att hålla nere priset på semestern.

Vandrarhemmet var ju en gång i tiden just det: ett tillfälligt hem för vandrare. Idag tar vi oss runt på andra sätt – oftast – men vandrarhemmet fyller ändå samma funktion. Om ni väljer att åka runt och se olika delar av landet, eller vill ha en bas för dagsutflykter inom samma område – ett vandrarhem fungerar lika bra för bådadera. Ett vandrarhem tillhandahåller oftast inte samma typ av dygnet-runt-service som ett vanligt hotell, men det ger dig möjlighet att välja olika nivå på service och följaktligen kostnad på ett sätt som hotellet inte kan. Hos oss kan du beställa frukost om du vill – eller äta ute – eller göra din egen frukost i vårt gästkök. Hos oss kan du hyra sänglinne om du vill – eller använda ditt eget. På en del vandrarhem serveras också andra måltider – som du i så fall kan välja att dra nytta av, om du inte hellre lagar eget. Du och din familj kan göra det som passar just er, och kanske få pengar över till annat dessutom.

  • Ta med familjen ut på landet! Vandra, åk båt, paddla, cykla, åk skidor – och kom tillbaka på kvällarna till ett avslappnat extra hem som har allt ni behöver.
  • Eller res till en stad ni inte varit i förut! Gå på muséer och olika aktiviteter ute och inne, upptäck allt som finns – och kom sen hem till ert vandrarhem, laga lite mat och sov gott inför nästa dags utmaningar.

Vandrarhem finns nästan överallt och passar oavsett vad din familj vill göra på sin semester.